Τα «πράσινα» εισιτήρια με Ρεάλ Μαδρίτης

Gazzetta team
Τα «πράσινα» εισιτήρια με Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00), για την 9η αγωνιστική της Euroleague και η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε για τα «μαγικά χαρτάκια» της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με την Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21.00) καθώς και για τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:
* Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).
* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.
*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
*Την ημέρα του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης (14/11), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.