Όταν το #Devotion γίνεται πράξη! (infographics)

Η Euroleague βάζει στην εξίσωση τις συναισθηματικές εναλλαγές όμως υπάρχουν επτά παίκτες που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 10 χρόνια στη διοργάνωση με την ίδια ομάδα! Τους θυμάστε όλους;

Όταν το #Devotion γίνεται πράξη! (infographics)

Προφανώς, δεν χρειάζεται να αποδείξουν κάτι πέρα από το υπαρκτό. Τα ιστορικά ντοκουμέντα που δεν θα κιτρινίσουν ποτέ, οι σελίδες που έγραψαν στη διοργάνωση με νίκες και ήττες, θριάμβους και αποτυχίες, απονομές και απογοητεύσεις μιλούν από μόνα τους.

Τα καλύτερά τους χρόνια που ήλθαν, έφυγαν και… ξανάρθαν για να τους βάλουν μέσα στο κόλπο, καθιστώντας τους μέλη μιας ιδιαίτερης κατηγορίας παικτών που έχουν συμπληρώσει μίνιμουμ 10 χρόνια στην ίδια ομάδα από τη σεζόν 2000-01 και την πρώτη «επαναστατική» Euroleague!

Για τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Παούλιους Γιανκούνας, Γιώργο Πρίντεζη, Φελίπε Ρέγιες, Βίκτορ Χριάπα, Αντρέι Βοροντσέβιτς και Σέρχιο Γιουλ, το μότο Devotion (Αφοσίωση) εκφράζεται έμπρακτα, από τη στιγμή που πρόκειται για επτά παίκτες που έχουν «δεθεί» με μια ομάδα, ξεπερνώντας τη δεκαετία στη διοργάνωση με την ίδια φανέλα!

Η Euroleague Greece παρουσιάζει τις επιδόσεις των «επτά», με τις σεζόν και τις συμμετοχές τους ανά αγωνιστική περίοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μόνο (π.χ. ο Φελίπε Ρέγιες έπαιξε με τη Ρεάλ στο Eurocup τη σεζόν 2006-07 ενώ έχει συμμετοχές και με την Εστουδιάντες).