Αδελφική «μάχη» στο ΣΕΦ!

Αντωνία Σπανού
Αδελφική «μάχη» στο ΣΕΦ!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (21:00, NS1) σε μια μάχη με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αλλά σε μοναδικό... πλαίσιο όπως γίνεται πάντα.

Μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα της Euroleague φτάνει στο τέλος της, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τα... αδέλφια τους από την Σερβία με μοναδικό στόχο την νίκη που θα ολοκληρώσει μοναδικά αυτές τις διπλές αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία, αλλά και από ένα πολύ επίπονο παιχνίδι που μάλιστα κρίθηκε σε έξτρα πεντάλεπτο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν... σπίτι τους, μπροστά στον κόσμο τους και καλούνται να ξεπεράσουν την κούραση που αισθάνονται και να κάνουν ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι που θα τους φέρει άλλη μια νίκη και θα τους ανεβάσει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Νέες απουσίες δεν υπάρχουν, πέρα από εκείνες του Βασίλη Σπανούλη και του Κιμ Τιλί, ενώ το παρών θα δώσει για ακόμα μια φορά ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που όμως συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δάχτυλο.

Από την πλευρά τους οι Σέρβοι έρχονται σε ένα... φιλικό περιβάλλον, όπως γίνονται πάντα αυτά τα παιχνίδια αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν μια ξεχωριστή σχέση, αλλά θέλουν μόνο την νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα, μετά τα άσχημα αποτελέσματα τα οποία είχαν.

Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και θα διεκδικήσει ότι μπορεί από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.