Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας!»

Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας!»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας!»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρεμιέρα της Χίμκι στην EuroLeague απέναντι στη Βαλένθια (13/10, 20:00) και στάθηκε στο δύσκολο έργο της ομάδας του.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά ανέφερε ότι «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο, απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξεκινάμε στην έδρα μας απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και πραγματικά σεβόμαστε τον τρόπο που παίζουν και την εμπειρία που έχουν».

Και συνέχισε: «Εμείς πρέπει να ξεπεράσουμε την έλλειψη εμπειρίας στον συγκεκριμένο θεσμό και στο συγκεκριμένο επίπεδο. Έχουμε θετικά στοιχεία και πιστεύουμε στην ομάδα».

Όσο για την πρώτη αντίπαλο της ομάδας του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε: «Ο Γκριν είναι ο πρώτος σκόρερ της Βαλένθια τον οποίο και γνωρίζω καλά από το ελληνικό πρωτάθλημα όπως επίσης και τις ικανότητες που έχει. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε συγκεντρωμένοι στη φιλοσοφία μας και στη δική μας προσπάθεια. Έχουν ένα καλό προπονητή, πολύ έμπειρα γκαρντ και ικανούς ψηλούς όπως ο Ντούμπλιεβιτς κι ο Πλάις. Έχουμε να κάνουμε με παίκτες υψηλού επιπέδου, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι για 40 λεπτά αν θέλουμε να νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.