Κέντρικ Ναν: Η ατάκα του Αμερικανού στο Gazzetta για το «beef» με τον Μπάλντγουιν

Κέντρικ Ναν: Η ατάκα του Αμερικανού στο Gazzetta για το «beef» με τον Μπάλντγουιν

Ναν, Μπάλντγουιν
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (23 και 25/4) για τα play off της Euroleague, με το ενδιαφέρον να στρέφεται και στους ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ του Κέντρικ Ναν και του Γουέιντ Μπάλντγουιν. Τι είπε ο Αμερικανός στο Gazzetta για το μεταξύ τους...beef!

Το ματς με το Περιστέρι bwin έχει ολοκληρωθεί. Ο Κέντρικ Ναν βγαίνει από τα αποδυτήρια και περιστοιχίζεται από μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι ήθελαν ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία μαζί του. Με το χαμόγελο στα χείλη δεν αρνήθηκε σε κανέναν. Ένα χαμόγελο που έγινε αρκετά... σαρδόνιο όταν κλήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση του Gazzetta.

Αν μη τι άλλο ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» έκλεψε την παράσταση τις προηγούμενες ημέρες για το «online beef» που άνοιξε με τον Γουέιντ Μπάλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο παίκτης των Ισραηλινών είχε αμφισβητήσει ανοικτά τον συμπατριώτη του όσον αφορά τα όσα είχε αναφέρει ότι θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο σκόρερ στην Euroleague.

Το «beef» Ναν - Μπάλντγουιν

Ο Μπάλντγουιν είχε πει χαρακτηριστικά ότι «κάνει ό,τι πρέπει να κάνει κι είναι πολύ εντυπωσιακό για Αμερικανό γκαρντ που παίζει για πρώτη φορά στην Euroleague. Ομως δεν μπορείς να αυτοαποκαλείσαι ο καλύτερος επιθετικά όταν υπάρχουν άλλοι με καλύτερα στατιστικά». Το... beef μόλις που είχε «ανοίξει» καθώς ο Κέντρικ Ναν δεν το είχε αφήσει ασχολίαστο.

«Δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με κάποιον που έχει μέσο όρο καριέρας 3 πόντους» ήταν χαρακτηριστική του ατάκα, ενώ το... αλατοπίπερο ήρθε από τον Μάικ Τζέιμς ο οποίος είχε ζητήσει «ζευγάρι» μεταξύ Παναθηναϊκού και Μακάμπι στα play off.

Όπερ και εγένετο. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην postseason της Euroleague και όπως είναι λογικό και επόμενο, οι Ναν και Μπάλντγουιν θα στρέψουν το μεγαλύτερο μέρος της προβολής επάνω τους. Αν και η πρόκριση στο Final Four θα είναι καθαρά ομαδική υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ματς μεταξύ Παναθηναϊκού-Μακάμπι στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Κέντρικ Ναν δεν είχε αποτελέσει ακόμα παίκτη των «πρασίνων» και δεν είχε τη δυνατότητα να αναμετρηθεί με τον Μπάλντγουιν, ενώ στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς στις αρχές της 3ης περιόδου (σ.σ. ενοχλήσεις στον αγκώνα» με αποτέλεσμα να αγωνιστεί 21 λεπτά έχοντας 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ έως εκείνο το σημείο.

«Δεν έχει διευθετηθεί τίποτα...»

Το Gazzetta μόλις ρώτησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού για αυτό το «beef», εκείνος χαμογέλασε με νόημα χωρίς ωστόσο να θελήσει να πει το κάτι παραπάνω: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν παίξαμε αντίπαλοι στον α' γύρο οπότε δεν έχει διευθετηθεί τίποτα» αφήνοντας τρόπον τινά τους... ανοικτούς λογαριασμούς για τη σειρά των play off.

Επιπλέον ο Κέντρικ Ναν αναφέρθηκε και συνολικά στα ματς των play off κόντρα στην Μακάμπι λέγοντας ότι «θα είναι μια συναρπαστική σειρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχουμε το αβαντάζ της έδρας γιατί όλοι γνωρίζουν πώς είναι να παίζεις μέσα στο ΟΑΚΑ. Θα ήθελα να υπάρχει και κόσμος όταν παίξουμε στην έδρα τους. Δυστυχώς όμως το γήπεδο θα είναι άδειο. Παρόλα αυτά το κίνητρο υπάρχει και είναι μεγάλο προκειμένου να πάρουμε τη πρόκριση στο Final 4. Ανυπομονώ για τα ματς των play off.»

Παίζει ρόλο το 0/2 του Παναθηναϊκού στα φετινά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων; «Το γεγονός ότι έχουμε χάσει δύο φορές φέτος από την Μακάμπι θα μας δώσει έξτρα κίνητρο. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να τους κερδίσουμε. Μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε την εκδίκηση για αυτές τις ήττες. Ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ που θα είναι sold out και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς.»

Και κατέληξε: «Εμείς από τη πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο 100% για αυτά τα ματς. Να μείνουμε ενωμένοι και στο τέλος να φτάσουμε στη πρόκριση στο Final Four».

@Photo credits: INTIME