Ολυμπιακός: Δοκιμασία κόντρα στην Παρτιζάν στην «καυτή» Stark Arena

Newsroom
Γουόκαπ
Ο Ολυμπιακός θα παίξει τα ρέστα του για το πλεονέκτημα στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου στη EuroLeague, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση με την Παρτιζάν στη Stark Arena (28/3, 21:30, LIVE από το Gazzetta).

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης (28/3, 21:30, LIVE από το Gazzetta) στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να εδραιωθούν στην πρώτη εξάδα, με δεδομένο μάλιστα ότι η Μακάμπι πήρε τη νίκη στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής απέναντι στη Βαλένθια και έβαλε πίεση στους «ερυθρόλευκους» και στη Φενέρ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φίλιπ Πετρούσεφ και Μιχάλη Λούντζη, εξήγησε πως το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να μην επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα στη Stark Arena κι ενώ η Παρτιζάν «καίγεται» για τη νίκη αφού διεκδικεί την πρόκρισή της στο Play-In.

Σε ό,τι αφορά τον Ζακ ΛεΝτέι, ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε στη Σερβία την παραμονή του αγώνα με τους Κυπελλούχους Ελλάδας και η συμμετοχή του είναι αποκλειστικά στα χέρια του Ομπράντοβιτς, καθώς έχει χάσει τις προπονήσεις.

Εξάλλου, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκαν αυστηρότερα μέτρα, καθώς θα υπάρχει προέλεγχος των εισιτηρίων και δύο ζώνες ελέγχου μετά το μακελειό στη Μόσχα ενώ το παρών στο γήπεδο θα δώσουν επίσης ο Τόνι Κούκοτς και ο Ντίνο Ράτζα.