Μπαρτζώκας: «Να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι»

Μπαρτζώκας: «Να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι»

Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε ενόψει της αναμέτρησης με την Παρτιζάν στη Stark Arena (28/3, 21:30) ότι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να μην επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει τα ρέστα του για το πλεονέκτημα έδρας στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της regular season στη EuroLeague, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι (28/3, 21:30).

Το καλεντάρι της 32ης αγωνιστικής στέλνει τους Πειραιώτες στη Σερβία για τον αγώνα με τους «ασπρόμαυρους» που παίζουν τη... ζωή τους διεκδικώντας τη συμμετοχή στο Play In και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη σερβική πρωτεύουσα:

«Δεν διαφέρει από άλλα παιχνίδια, δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό όσον αφορά την προετοιμασία. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η έδρα της Παρτιζάν είναι ιδιαίτερα "καυτή", χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση από τους παίκτες ώστε να μείνουν στο αγωνιστικό πλάνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, να μην παρασυρθείς από την ένταση που παίζει ο αντίπαλος και φυσικά από την κρισιμότητα του παιχνιδιού που είναι και για τους δυο ιδιαίτερη. Γι' αυτούς είναι ίσως μεγαλύτερη. Αυτό είναι το θέμα, πώς θα εμφανιστούμε στο ματς και να μείνουμε στο πλάνο».

Και πρόσθεσε: «Μιλάμε για τους ίδιους παίκτες και προπονητές. Η διαφορά έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο εκεί. Εγώ πέρσι ήμουν ασθενής, είχα Covid και δεν είχα πάει, το είδα από την τηλεόραση αλλά μου μετέφεραν οι παίκτες και συνεργάτες μου ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατάσταση, δεν ακούς τι γίνεται δίπλα σου. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να μην επηρεαστούμε, να έχουμε καλές επιλογές στο παιχνίδι, οι τραυματίες να φτάσουν στο επίπεδο που πρέπει και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

@Photo credits: INTIME, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI