Ολυμπιακός: Χωρίς Λούντζη στο Βελιγράδι, παραμένει εκτός ο Πετρούσεφ

Ο Μιχάλης Λούντζης του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν (28/3, 21:30) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague και ο Μιχάλης Λούντζης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Σερβία καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει τα... ρέστα του για το πλεονέκτημα έδρας στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της regular season στη EuroLeague, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι (28/3, 21:30).

Το καλεντάρι της 32ης αγωνιστικής στέλνει τους Πειραιώτες στη Σερβία για τον αγώνα με τους «ασπρόμαυρους» που παίζουν τη... ζωή τους διεκδικώντας τη συμμετοχή στο Play In και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μιχάλη Λούντζη.

Ο Έλληνας γκαρντ δεν θα ακολουθήσει την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Βελιγράδι αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Από 'κει και πέρα, εκτός προπονήσεων παραμένει ο Φίλιπ Πετρούσεφ μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Βιλερμπάν.

Θυμίζουμε πως στη Stark Arena θα βρίσκεται ο Τόνι Κούκοτς, o θρύλος του κροατικού μπάσκετ και μέλος του Hall of Fame, ως επίσημος προσκεκλημένος της Παρτιζάν.

@Photo credits: eurokinissi