Ομπράντοβιτς: «Λυπάμαι για τον Ιτούδη»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ομπράντοβιτς: «Λυπάμαι για τον Ιτούδη»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε.

O Δημήτρης Ιτούδης ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στον πάγκο της Φενέρ αφού η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον 53χρονο προπονητή μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές, δίνοντας το χρίσμα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζαλγκίρις και τη νίκη στο Κάουνας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην πρώην ομάδα του και την απομάκρυνση του κουμπάρου του και άλλοτε συνεργάτη του στον Παναθηναϊκό.

«Χθες μίλησα με τον Δημήτρη. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Είμαστε συνάδελφοι και λυπάμαι για ό,τι έγινε. Σήμερα ή αύριο θα επικοινωνήσω με τον Σάρας για να τον ρωτήσω πως πάνε τα πράγματα στη Φενέρμπαχτσε. Όλοι μεταξύ μας είμαστε φίλοι. Όμως αυτή είναι η ζωή ενός προπονητή. Κάποιος φεύγει και κάποιος άλλος παίρνει την ευκαιρία. Καλή τύχη στον Γιασικεβίτσιους» ανέφερε σχετικά ο Ομπράντοβιτς.

Και πρόσθεσε: «Λυπάμαι για τον Δημήτρη. Ελπίζω να αξιοποιήσει τον χρόνο του ώστε να ξεκουραστεί και να απολαύσει περισσότερο τον χρόνο με την οικογένειά του».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN