Ρεάλ - Βίρτους 100-74: Την διέλυσε και συνέχισε το αήττητο

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια και συνέχισε το αήττητο επικρατώντας με σκορ 100-74.

Στην έβδομη αγωνιστική της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Βίρτους Μπολόνια, με την περυσινή κατακτήτρια της διοργάνωσης να έχει εύκολο έργο με αντίπαλο την ιταλική ομάδα, όπως αποδεικνύει και το τελικό σκορ 100-74.

Ρεάλ Μαδρίτης - Βίρτους Μπολονια: Το ματς

Η Βίρτους Μπολόνια στην πρώτη περίοδο φάνηκε ότι μπορεί να τα βάλει με την Ρεάλ Μαδρίτης και καθ' όλη τη διάρκειά πήγαινε «πλάι πλάι» με την περυσινή κατακτήτρια της Euroleague ενώ τελείωσε το δεκάλεπτο όντας μπροστά στο σκορ με 26-27.

Η «Βασίλισσα» όμως στην δεύτερη περίοδο ήταν καταιγιστική και από τα πρώτα λεπτά άρχισε να επιβάλλει το ρυθμό της ενώ ολοκλήρωσε το ημίχρονο έχοντας επί μέρους 27-10, εκτοξεύοντας το σκορ στο 53-37.

Με αντίστοιχο τρόπο συνέχισε και η τρίτη περίοδος με τους παίκτες του ισπανικού συλλόγου να διατηρούν διαρκώς την απόσταση ασφαλείας η οποία έφτασε και ξεπέρασε σε ορισμένα σημεία τους 20 πόντους.. Αυτό δημιούργησε ένα αίσθημα ασφαλείας στους γηπεδούχους οι οποίοι άρχισαν να προσφέρουν και αρκετό θέαμα στις προσπάθειές τους με το δεκάλεπτο να λήγει 68-51.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Φακούντο Καμπάτσο και τον Βάλτερ Ταβάρες, συνέχισε στην αρχή της τέταρτης περιόδου με την ίδια ένταση αλλά σταδιακά χαμήλωνε τον ρυθμό της με αποτέλεσμα η Βίρτους να ροκανίσει την διαφορά, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά οι γηπεδούχοι «φόρτσαραν» ξανά και συνέχισαν το αήττητο σερί επικρατώντας με 100-74

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στην συνολικά πολύ καλύτερη επιθετική λειτουργία της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία βρήκε αρκετούς πόντους από όλους τους παίκτες της οι οποίοι πάτησαν το παρκέ.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Φκούντο Καμπάτσο ο οποίος σημείωσε 18 πόντους (3/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 9/9 βολές), ενώ παράλληλα μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Από τον Όγκιεν Ντόμπριτς που ολοκλήρωσε με 5 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 15:05 λεπτά συμμετοχής.

ΠΗΓΕ... ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΗΣΗ ΤΟΥ: Μάρκο Μπελινέλι, που έβαλε 15 πόντους ενώ μοίρασε και 1 ασίστ στα 23:51 λεπτά που πέρασε στο παρκέ

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Βάλτερ Ταβάρες ολοκλήρωσε με 17 πόντους (και 7 ριμπάουντ) ενώ με 16 ο Γιαμπουσέλε και 11 ο Ντεκ.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Το 85,3% (29/34) της Ρεάλ Μαδρίτης στις βολές σε αντίθεση με το 76,2% (16/21) της Βίρτους Μπολόνια.

ΗΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ: Την Κυριακή (12/11) η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπιλμπάο για το ισπανικό πρωτάθλημα ενώ η Βίρτους Μπολόνια φιλοξενεί το Σάββατο (11/11) την Τρεβίζο για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 26-27, 53-37, 68-51, 100-74

Τα στατιστικά της Ρεάλ Μαδρίτης

Τα στατιστικά της Βίρτους Μπολόνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.