Μπαρτζώκας: Ευχήθηκε περαστικά στους τρεις πρώην παίκτες του, Ντάνστον, Σίνγκλετον και Σβεντ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Περαστικά σε τρεις πρώην παίκτες του, τους Κρις Σίνγκλετον, Μπράιαντ Ντάνστον και Αλεξέι Σβεντ έσπευσε να στείλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την Κωνσταντινούπολη.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Δημήτρης Οικονόμου

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρά τη χαρά και την ανακούφιση, μετά και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στο Game 3 της σειράς, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τρεις πρώην παίκτες του.

Συγκεκριμένα στις καθιερωμένες δηλώσεις μία μέρα πριν το Game 4, άλλαξε λίγο το θέμα από τη σειρά με τη Φενέρ για να σχολιάσει τον τραυματισμό του Ντάνστον μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα, το πρόβλημα υγείας του Σίνγκλετον με την καρδιά του αλλά και τον ξυλοδαρμό του Σβεντ στη Ρωσία.

Ο Μπαρτζώκας έχει συνεργαστεί και με τους τρεις στο παρελθόν σε Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Χίμκι, διατηρώντας όπως είπε πολύ καλή σχέση μαζί τους.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα για Ντάνστον, Σίνγκλετον και Σβεντ

«Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά σε τρεις πρώην παίκτες μου. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ο Ντάνστον τραυματίστηκε, ο Σίνγκλετον είχε αυτό το θέμα υγείας και ο Σβεντ το περιστατικό στη Ρωσία. Ήθελα με την ευκαιρία να ευχηθώ περαστικά και στους τρεις, ήταν μεγάλο χτύπημα για εμένα να ακούω το ένα μετά το άλλο».