Μπιέλιτσα: «Το μπάσκετ υποφέρει...»

Gazzetta team
Μπιέλιτσα: «Το μπάσκετ υποφέρει...»

bet365

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ρωτήθηκε για την κόντρα μεταξύ FIBA και Euroleague, αλλά και το ματς της Σερβίας με την Ελλάδα.

Ο 30χρονος φόργουορντ των Κινγκς μίλησε στην σέρβικη «Zurnal» και είπε αρχικά: «Δεν βλέπω να κερδίζει κάποιος από αυτή την ιστορία. Οι παίκτες δεν προστατεύονται, η ποιότητα πέφτει και οι φίλαθλοι δεν βλέπουν τις εθνικές ομάδες στην καλύτερή τους σύνθεση. Καταλαβαίνω πως με τις απουσίες κάποιοι παίκτες έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, αλλά δεν είναι αυτό το νόημα. Το ίδιο το μπάσκετ υποφέρει και ελπίζω να βρεθεί η καλύτερη λύση για τους παίκτες, τις ομάδες και τη FIBA. Εγώ δεν ξέρω κανέναν παίκτη που να λέει ότι δεν θέλει να παίξει ενώ έχει τη δυνατότητα».

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την διαθεσιμότητά του για τα ματς με Ελλάδα και Εσθονία: «Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για μένα να παίζω με την εθνική ομάδα. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος της από το 2009, είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της καριέρας μου και έχω ζήσει συναισθήματα που είναι δύσκολο να περιγράψεις. Επιστρέφω μετά από δύο χρόνια και ανυπομονώ. Τώρα είμαι υγιής και έτοιμος να προσφέρω».

Για το ματς με την «γαλανόλευκη» συμπλήρωσε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην Ελλάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για το ποιος θα παίξει και ποιος όχι».

 

Τελευταία Νέα