Ευχές ΕΟΚ και Λαυρίου σε Λούντζη (pics)
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού - που θα αγωνιστεί δανεικός στο Λαύριο την επόμενη σεζόν - γίνεται σήμερα (04/08) 20 χρονών.
Ο διεθνής παίκτης αγωνίστηκε για τελευταία φορά φέτος με την Εθνική Νέων στο Eurobasket U20, ενώ πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στην Κρήτη.
Χρόνια πολλά, Μιχάλη!!! Με υγεία και πολλές επιτυχίες!!! pic.twitter.com/srM3DMabsx
— Hellenic Basketball (@HellenicBF) 4 Αυγούστου 2018
Χρόνια πολλά στον Μιχάλη Λούντζη: σήμερα ''κλείνει'' τα 20!
— ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT (@LAVRIO_BC) 4 Αυγούστου 2018
Μιχάλη, σου ευχόμαστε ολόψυχα «Χρόνια Πολλά», να έχεις Υγεία και να ζήσεις πολλές επιτυχίες φέτος με την ομάδα μας!#family #bestwishes #happybirthday #birthday #birthdaywishes pic.twitter.com/ajkq8TIr5w
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
