Χωρίς Γκάλη το τουρνουά στην Κω

Gazzetta team
Χωρίς Γκάλη το τουρνουά στην Κω

bet365

Ο Νίκος Γκάλης δε θα καταφέρει να παρευρεθεί στην Κω για το Galisbasketball, αλλά υπόσχεται ότι θα το πράξει σύντομα, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στη διοργάνωση του τουρνουά, καθώς και όσους ήρθαν να το τιμήσουν με την παρουσία τους.

Δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην Κω για το Galisbasketball ο τεράστιος Νίκος Γκάλης.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΛΗ

Η διοργάνωση του πρώτου Galisbasketball στη Ρόδο στις 20-23 Ιουνίου με χαροποίησε ιδιαίτερα και με γέμισε ψυχικά το γεγονός ότι έβλεπα παιδιά να παίζουν μπάσκετ στα ανοικτά γήπεδα. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν να τιμήσουν αυτή τη διοργάνωση, από τους παλιούς συμπαίκτες μου και αντιπάλους, μέχρι τα παιδιά της νεότερης γενιάς που έλαβαν μέρος και έδειξαν ότι ξέρουν να τιμούν το παρελθόν και όσους έκαναν το μπάσκετ εθνικό άθλημα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό θα έπρεπε να βρίσκομαι στην Κω για το δεύτερο μέρος του τουρνουά Galisbasketball, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή 22/9 στην πανέμορφη πλατεία Ελευθερίας. Περίμενα με ανυπομονησία να βρεθώ κοντά στον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ και είναι περήφανος για τους ανθρώπους που έβαλαν τα θεμέλια του αθλήματος.

Ωστόσο δυστυχώς ένας έκτακτος προσωπικός λόγος δέν θα μου επιτρέψει να ταξιδέψω στην Κώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κώ με την υπόσχεση ότι θα είμαι πάντα κοντά τους καθώς και τους μεγάλους χορηγούς μας και ιδιαίτερα όλους τους φίλους που δούλεψαν για τις επιτυχημένες διοργανώσεις μας .

Τέλος, ευχαριστώ και όσους τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά και έκαναν τα πάντα για να χαρεί ο κόσμος το μπάσκετ.

Υπόσχομαι στον κόσμο της Κω ότι σύντομα θα είμαι κοντά του.

Νίκος Γκάλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα