Βασίλης Σπανούλης: Οι πιο... Kill Bill ερυθρόλευκες στιγμές του! (vids)

Βασίλης Σπανούλης: Οι πιο... Kill Bill ερυθρόλευκες στιγμές του! (vids)

Αντωνία Σπανού
Βασίλης Σπανούλης: Οι πιο... Kill Bill ερυθρόλευκες στιγμές του! (vids)

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό και το gazzetta.gr θυμάται τις... θρυλικές στιγμές του.

«Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/07) με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο. Ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης θα παραμένει στο λιμάνι του για 10η συνεχόμενη σεζόν».

Με μια απλή και λιτή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Σπανούλη για μια ακόμα χρονιά. Συνολικά θα κλείσει μια δεκαετία ο «Kill Bill» στα ερυθρόλευκα, με τον εμβληματικό αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να είναι εκείνος που με την απόφαση του το 2010 άλλαξε την σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού.

Τον Ιούλιο του 2010 αποφάσισε να βγάλει τα πράσινα και να βάλει τα κόκκινα και έμελλε να γίνει ο άνθρωπος που από αυτή την απόφαση του θα άλλαζε την μοίρα μιας ομάδας. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να στηρίξει το μέλλον του πάνω σε έναν γεννημένο ηγέτη και η μοίρα είχε φτιάξει ένα πανέμορφο μέλλον για τις δύο πλευρές. Τίτλοι και επιτυχίες επέστρεψαν στον Πειραιά, ιστορία γράφτηκε στην Ευρώπη με δύο συνεχόμενες Euroleague και τεράστιες στιγμές με μεγάλα σουτ θα μείνουν για πάντα στα κατάστιχα του βιβλίου της ιστορίας.

Ο Σπανούλης έχει συνδέσει το όνομα του με μερικά από τις μεγαλύτερες αποφάσεις της Ευρώπης και τα μεγαλύτερα σουτ της Euroleague και το gazzetta.gr γυρίζει τον χρόνο σε κάποιες από τις πιο θρυλικές στιγμές του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2012

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εκείνος που πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης και τον έφτασε μέχρι την κούπα. Πρώτα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που την «σκότωσε» και έπειτα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο γκαρντ και ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν εκείνος ο οποίος πήρε από το χέρι την ομάδα του και την έφτασε μέχρι το τέλος. Για πάντα στην ιστορία θα μείνει η μυθική ασίστ του στον Γιώργο Πρίντεζη.

ΛΟΝΔΙΝΟ 2013

Κανείς στην Ευρώπη και κυρίως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να ξεχάσει την επιθετική... ραψωδία που έγραψε ο Βασίλης Σπανούλης στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού του Λονδίνο. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό έκανε την αρχή και κόντρα στους Ισπανούς στον τελικό έγραψε ιστορία. Μια ιστορία που ολοκληρώθηκε με ακόμα μια κούπα και με εφιάλτες που θα έχουν για πάντα οι μαδριλένοι.

ΜΑΔΡΙΤΗ 2015

Ήταν το Final 4 του 2015, όπου ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να πάρει από το χέρι τον Ολυμπιακό και να τον οδηγήσει μέχρι τον τελικό. Με τον Ντε Κολό να προσπαθεί να παίξει άμυνα, δεν του ήταν δύσκολο να σκοράρει και ουσιαστικά να στείλει τον Ολυμπιακό σε ακόμα έναν τελικό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΗ 2017

Οι δύο ομάδες όντας από τις κορυφαίες στην Ευρώπη το έχει η μοίρα τους να βρίσκονται σε Final 4 . Όπως επίσης το έχει η μοίρα του όταν βρίσκονται ο Βασίλης Σπανούλης να κάνει μοναδικές εμφανίσεις με τεράστια σουτ. Το ίδιο πράγμα έγινε και στην Κωνσταντινούπολη το 2017, όπου οι Ρώσοι ήταν για ακόμα μια φορά υποψιασμένοι, ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά και πάλι με τεράστια σουτ τους πάγωσε ο Σπανούλης. Ο Χριάπα ακόμα πρέπει να βλέπει σε εφιάλτη τον Kill Bill να σκοράρει μπροστά στο πρόσωπο του.

ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΥΤ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ο Σπανούλης έχει καταφέρει να γράψει το όνομα του με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία της Ευρώπης, αλλά και στην Ελλάδα δεν πάει πίσω. Κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει καταφέρει αρκετές φορές να βάλει μεγάλα σουτ, με αποκορύφωμα τα δύο τεράστια τρίποντα στο πρωτάθλημα του 2016.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα