Βιτούτσι: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Gazzetta team
Βιτούτσι: «Δείξαμε χαρακτήρα»

bet365

Στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του κερδίζοντας στο τέλος τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο τεχνικός της Μπρίντιζι, Φραντσέσκο Βιτούτσι.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Αρχικά, ο αντίπαλος μας έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ειδικά, η πρώτη περίοδος, ήταν δύσκολη για εμάς, καθώς πέτυχε 31 πόντους. Δείξαμε χαρακτήρα για να ανακάμψουμε και να μην αφήσουμε το παιχνίδι να μας ξεφύγει. Στο τέλος, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, μας δόθηκε μια ευκαιρία και την πήραμε. Ο Στόουν έβαλε ένα σημαντικό τρίποντο, επειδή ο συμπαίκτης του, του έδωσε τη μπάλα. Ήταν σημαντικό που είχαμε απόψε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, μοιράσαμε τη μπάλα, απέναντι σε μια ομάδα που έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Μέσα σε 48 ώρες, μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα που κερδίσαμε στην παράταση, ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά πετύχαμε το στόχο μας και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα