Χαραλαμπίδης: «Προτεραιότητά μας είναι το Πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Προτεραιότητά μας είναι το Πρωτάθλημα»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε για τον αυριανό αγώνα (15/1, 20:00) του ΠΑΟΚ με την Ντιζόν, δεν παρέλειψε όμως να σταθεί στην προτεραιότητα του Πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε αρχικά στο επίπεδο ποιότητας της γαλλικής ομάδας λέγοντας ότι… «είναι η καλύτερη του ομίλου, αυτό δείχνουν οι επτά σερί νίκες που έχει στη Γαλλία. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, θα παλέψουμε για τις ελπίδες που έχουμε, αυτό δεν αλλάζει ωστόσο τη στόχευση μας, που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα κάνουμε διαχείριση έχοντας στο μυαλό μας τον αγώνα του Σαββάτου (σ. σ. με τον Ιωνικό Νικαίας)».

Ρωτήθηκε για το άλυτο αμυντικό πρόβλημα της ομάδας του και απάντησε ότι… «προς αυτήν την κατεύθυνση, ο αγώνας με την Ντιζόν αποτελεί πρόκληση. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τα είχαμε πάει καλά σ’ αυτό το πλάνο, ελπίζω ότι θα ανταποκριθούμε το ίδιο και στον αυριανό αγώνα». Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο νέας αλλαγής πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό, απάντησε: «Ξέρετε ότι είμαστε μέσα στην αγορά και βλέπουμε περιπτώσεις. Αλλάξαμε δύο παιδιά όταν μας δόθηκε η δυνατότητα με την έλευση ποιοτικών παικτών και ότι είναι να γίνει, θα γίνει στις επόμενες μέρες».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα