Σαντ - Ρος: Ο game changer της ΑΕΚ! (pic & vids)

Σαντ - Ρος: Ο game changer της ΑΕΚ! (pic & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Σαντ - Ρος: Ο game changer της ΑΕΚ! (pic & vids)

bet365

Το Basketball Champions League επέλεξε τους παίκτες που αλλάζουν το παιχνίδι κι είναι καθοριστικοί για την ομάδα τους, με το όνομα του Χάουαρντ Σαντ-Ρος να δεσπόζει στη λίστα.

Είναι γεγονός πως ο Κουβανός φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» έχει παρουσιαστεί φέτος πιο βελτιωμένος στο παρκέ και πως διανύει μια πολύ καλή σεζόν.

Ακόμα και στην άσχημη επιθετικά του βραδιά, θα βοηθήσει την «Βασίλισσα» κάνοντας όλα τα υπόλοιπα και πολλές φορές θα αλλάξει και τον τρόπο παιχνιδιού, προς όφελος της ομάδας.

Γι' αυτό το λόγο, η επίσημη ιστοσελίδα του Basketball Champions League τον συμπεριέλαβε στους παίκτες - game changers, αναφέροντας:

«Αν πάρετε το κυριολεκτικό νόημα του "Πολυτιμότερου Παίκτη" κι έπειτα δείτε τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ, είναι πολύ δύσκολο να διαφωνήσετε πως ο Σαντ-Ρος είναι ο MVP της ΑΕΚ φέτος. Ο Σαντ-Ρος είναι αυτός που μαρκάρει τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων και εκτελεί ελεύθερα τρίποντα. Διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Αυτό που έχει αλλάξει το παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να βοηθήσει την ΑΕΚ να αλλάξει το παιχνίδι της, είναι η εξέλιξή του σε ένα σταθερό πλέι μέικερ. Ο Σαντ-Ρος έχει κατά μέσο όρο 4.8 ασίστ ανά αγώνα στο BCL μέχρι στιγμής. Είναι ο κορυφαίος της ΑΕΚ σε ασίστ και παράγει το 29% αυτών».

Στην ίδια λίστα είναι και οι Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη) και Τόνι Ρότεν (Άνβιλ).

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα