Φλεβαράκης: «Δεν είναι όλοι στην ίδια σελίδα»

Φλεβαράκης: «Δεν είναι όλοι στην ίδια σελίδα»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Δεν είναι όλοι στην ίδια σελίδα»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης με μία έκφραση αποτύπωσε την αλήθεια του ΠΑΟΚ καθώς είπε ότι δεν είναι όλοι οι παίκτες στην ίδια σελίδα.

Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ καθώς μετά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νεπτούνας, ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία. Νωρίτερα αναφέρθηκε στην ήττα από τη λιθουανική ομάδα. «Παίξαμε εξαιρετικά με τρεις ξένους. Η ομάδα πρέπει να είναι έτσι, να παλεύει και πρέπει να το υποστηρίξουμε. Αυτή πρέπει να είναι η κεντρική ιδέα. Παίξαμε με αυτούς που πάλευαν αλλά ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι από εμάς. Γι' αυτό κάναμε το rotation. Πρέπει να επιστρέψουμε στον κύριο στόχο μας, υπάρχουν εξηγήσεις για όλα. Πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουμε μέσα από αυτή τη σκληρή κατάσταση. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Δεν είναι όλοι. Πρέπει να είμαστε όλοι εντός και εκτός ομάδας, αλλά δεν είμαστε ένα… Είναι διαφορετικό να λέμε και διαφορετικό να συνειδητοποιούμε ότι είναι δύσκολη χρονιά. Είμαι στην Α1 25 χρόνια, όμως σαν τη φετινή δεν θυμάμαι καμία».

Ρωτήθηκε για τους παίκτες (Μπεστ, Νόουλς, Εγεκέζε) που έπαιξαν ελάχιστα. «Η ομάδα μας είναι η μοναδική στα χρονικά που μαζεύτηκε τον Σεπτέμβριο και μπήκε σε δύο διοργανώσεις. Αυτό από μόνο του σε βάζει σε μία κατάσταση ο στόχος είναι συγκεκριμένος. Εμείς στο ελληνικό Πρωτάθλημα δεν έχουμε ήττα εκτός προγράμματος, αλλά μία κακή εμφάνιση. Πήγαμε ελλιπέστατοι να παίξουμε με μία ομάδα που είχε ήττα εκτός προγράμματος. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη όταν έχεις μία τέτοια δύσκολη προσπάθεια θα πρέπει να θυσιαστεί η προσπάθεια. Ο Μπεστ είχε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ζήτησε να βοηθήσει αλλά δεν ήταν καλά. Ίσως εκεί με τις τρεις βολές αν παίρναμε ένα ψυχολογικό προβάδισμα, το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό. Πρέπει να βρούμε ηρεμία γιατί λείπει μέσα και γύρω από την ομάδα. Τα ματς με τον Παναθηναϊκό και την Μπεσικτάς δεν είναι μακριά, ήταν πριν 10 μέρες. Δεν ξεχάσαμε ξαφνικά τα πάντα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα