Μαυροειδής: «Η ΑΕΚ θα είναι καλά φέτος και θα φτάσουμε ψηλά»

Μαυροειδής: «Η ΑΕΚ θα είναι καλά φέτος και θα φτάσουμε ψηλά»

Κάτια Πετροπούλου
Μαυροειδής: «Η ΑΕΚ θα είναι καλά φέτος και θα φτάσουμε ψηλά»

bet365

Η ΑΕΚ αρχίζει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και ο Δημήτρης Μαυροειδής εξέφρασε την αισιοδοξία του για την νέα σεζόν.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε αρχικά, ενόψει του ματς με την Πο Λακ Ορτέζ (16/10, 19:30): «Κάθε χρόνο η διοργάνωση είναι και πιο απαιτητική. Νομίζω ότι είμαστε ίσως στον πιο δυνατό όμιλο, δεν μπορείς να πεις για καμία ομάδα ότι είναι εύκολη. Όλες είναι καλές, ποιοτικές κι επικίνδυνες κι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, μπορεί να έχεις προβλήματα. Και γιατί οι ομάδες είναι καλές και γιατί κι εμείς ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε τον ρυθμό, αφού οι Γάλλοι θα θέλουν πολύ να τρέξουν, και να μπορέσουμε να πάρουμε μια νίκη, η οποία θα μας χρησιμεύσει, γιατί τώρα οι νίκες μετράνε και στον επόμενο γύρο, θα τις μεταφέρουμε. Πρέπει να νικήσουμε, την καλή εμφάνιση θα την κοιτάξουμε αργότερα, όταν βελτιωθεί η λειτουργία της ομάδας».

Για το αν υπάρχει εκνευρισμός, μετά την ήττα στη Λήμνο, δήλωσε: «Υπάρχει μια στεναχώρια για την ήττα, για τον τρόπο που ήρθε και γιατί ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε για 30 λεπτά. Όχι για κάποιον άλλον λόγο. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε, ίσως ήταν ένα μάθημα για το τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα και το πως θα μας αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες. Θέλουμε να βελτιωθούμε, όχι μόνο τώρα, αλλά γενικά, και ιδιαίτερα στην επίθεση, γιατί στην άμυνα είμαστε ήδη σκληροί και σε καλό επίπεδο, ακολουθούμε τους κανόνες. Στην επίθεση χρειάζεται ακόμα να βρούμε ο ένας τον άλλον».

Για το γεγονός πως, μετά την περσινή του παρουσία στον Κολοσσό, φέτος θα έχει ξανά δυο ματς την εβδομάδα, ανέφερε: «Το ζόρικο είναι να μην έχεις αγώνα, να κάνεις προπόνηση όλη την εβδομάδα. Αυτό είναι το κακό για μένα! (γέλια) Αγώνες να παίξω όσους θέλετε! Είναι λίγο διαφορετικά για μένα. Έπαιξα μια χρονιά διαφορετικά από τις υπόλοιπες, αλλά δεν ξεσυνήθισα!».

Για το ότι δίνει το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς με γαλλική ομάδα, μετά τον τελικό με την Μονακό, σχολίασε: «Ελπίζω να μας πάει καλά, όπως και τότε! Να βάλουμε πάλι 100 πόντους και να κερδίσουμε! (γέλια) Η ομάδα θα είναι καλά και μπορούμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά και φέτος. Δεν θέλω να πω να το πάρουμε και μεγάλα λόγια. Να πάμε καλά, να πάμε στο Final 4 αν μπορούμε κι από εκεί και πέρα βλέπουμε».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα