Γκος στο gazzetta.gr για την... αδιαφορία του: «Αυτά είναι μαλ@&%ες»!

Γκος στο gazzetta.gr για την... αδιαφορία του: «Αυτά είναι μαλ@&%ες»!

bet365

Ο Φιλ Γκος μιλάει στο gazzetta.gr για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην Ευρώπη και απαντά σε όσους τον θεωρούν αδιάφορο, από όταν επέστρεψε στην ομάδα, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος του, αφού αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου μπορεί να νίκησαν στο ΟΑΚΑ, ωστόσο είχαν ηττηθεί στην έδρα τους στον πρώτο αγώνα, αποτέλεσμα που έδωσε το πλεονέκτημα στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Φιλ Γκος, φανερά απογοητευμένος μετά την αναμέτρηση της Αθήνας, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους αντιπάλους, αναφέροντας στο gazzetta.gr: «Βγάζω το... καπέλο στην ΑΕΚ. Έπαιξε πολύ καλά και σοβαρά εναντίον μας. Συγχαρητήρια για την πρόκριση και καλή τύχη στη συνέχεια του θεσμού» και πρόσθεσε για την ομάδα του: «Όπως λέω πάντα, εμείς δείξαμε χαρακτήρα, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Νικήσαμε, αλλά προφανώς η πρώτη περίοδος στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη μας "σκότωσε". Αυτή είναι πια η πραγματικότητα και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν για το καλύτερο και στα δύο παιχνίδια, με τον Αμερικανό να θεωρεί πως θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να είναι στην θέση της ΑΕΚ και να πανηγυρίζει αυτός τώρα την πρόκριση στους «8». «Φυσικά και το πιστεύω. Δεν νομίζω πως παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά αμυντικά. Τους κρατήσαμε περίπου στους 60 πόντους».

Ο ΠΑΟΚ φημιζόταν για τα ποσοστά του στο τρίποντο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού είναι πρώτος στη σχετική κατηγορία, με ποσοστό 43.9%. Παρόλα αυτά, κόντρα στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι έμεινε στο 22.2% (4/18), με τον Γκος να έχει 1/7 τρίποντα. Ο ίδιος αναγνώρισε την κακή του εμφάνιση και σχολίασε: «Ήμασταν άστοχοι στα σουτ, ειδικά εγώ. Αυτό είναι κάτι που είναι "έξω" από εμένα, δεν με χαρακτηρίζει. Και συνολικά δεν σουτάραμε με καλό ποσοστό, όπως συνηθίζαμε να κάνουμε. Αλλά όπως είπα, πρέπει να βγάλουμε το "καπέλο" στην ΑΕΚ, είναι καλοδουλεμένη ομάδα. Έκαναν την δουλειά τους από την πρώτη περίοδο στο πρώτο ματς, κάτι που μας "πλήγωσε"».

Η οικονομική κατάσταση στον «Δικέφαλο του Βορρά», ως γνωστόν, δεν είναι η καλύτερη, ωστόσο, ο 35χρονος παίκτης δεν θεωρεί πως η ομάδα έχει χάσει την πίστη της. «Αν είχε συμβεί αυτό, δεν θα ήμασταν καν εδώ τώρα, όλοι θα είχαν φύγει. Παραμένουμε πιστοί σε όσα θα κάνει η ομάδα και όπως είπα, κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Έμειναν μόλις 8 ματς στο πρωτάθλημα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την τελευταία ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας, για κάτι καλό».

Με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, πάντως, αρκετός κόσμος θεωρεί πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ουίλιαμ Χάτσερ είναι «αδιάφοροι», αφού δεν θυμίζουν τον παλιό, καλό τους εαυτό, και δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή του αυτή στα social media, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός παίζει με πόνους στη μέση. Ο Γκος φρόντισε να ξεκαθαρίσει: «Δεν έχω να πω κάτι γι' αυτό. Πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για όσα μπορώ να κάνω. Παίζω κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο μου, είτε παίζω καλά, είτε όχι. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά πως δίνω το 100% κάθε ημέρα, στην προπόνηση και στους αγώνες. Κάποιες φορές θα παίξεις καλά και κάποιες άλλες όχι τόσο. Μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κάθε μέρα και να λέω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Πιστεύω πως η δουλειά μου έχει δείξει τι έχω κάνει για τον ΠΑΟΚ και το αν νοιάζομαι ή όχι για την ομάδα. Οπότε, αυτά είναι μαλ@&%ες. Μπορείς να το γράψεις αυτό. Είναι μαλ@&%ες!».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα