Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο για την ΑΕΚ

Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο για την ΑΕΚ

bet365

Μετά το ρεπό της Κυριακής (10/03) οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι θα κάνουν Κούλουμα στο ΟΑΚΑ.

Άπαντες στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στο δεύτερο ματς των «16» του BCL με τον ΠΑΟΚ (13/03, 19:30).

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκουράστηκαν την Κυριακή (10/03) και την Καθαρά Δευτέρα (11/03, 12:00) θα πατήσουν και πάλι παρκέ για να προπονηθούν. Μετά το τέλος του προγράμματος, θα υπάρξουν και νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών της «Βασίλισσας» (Ξανθόπουλος, Καββαδάς, Θίοντορ).

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ.

«Η αναμέτρηση "δίχως αύριο" της "Βασίλισσας" με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει.

Η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται πιο επιβεβλημένη από ποτέ, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή, που οι συνθήκες φαίνεται να διαφοροποιούνται. Η λαβωμένη "Βασίλισσα" θα επιχειρήσει την Τετάρτη (13/03, 19:30) να επιβληθεί εκ νέου του αντιπάλου της και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, προκειμένου να προκριθεί στη φάση των "8" του BCL.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Μπορείτε να προμηθευτείτε σήμερα και αύριο Καθαρή Δευτέρα εισιτήρια από το Διαδίκτυο και Τρίτη και από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Την ερχόμενη Τρίτη μαζί με τα εισιτήρια, θα μπορείτε εκ νέου να φωτογραφηθείτε με τα τρία (3) τρόπαια των 365 ημερών θριάμβων της Ομάδας μας, αλλά και να αγοράσετε τα συλλεκτικά t-shirt του Ρίο.

Σημείωση: Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με όλα τα παραπάνω, και για δική σας διευκόλυνση μπορείτε να επικοινωνήσετε την ερχόμενη Τρίτη, αλλά και καθημερινές σε άλλες αναμετρήσεις, όταν αφορά σε εισιτήρια, με το Γραφείο Operation-Τμήμα Εισιτηρίων, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο τηλ. 210-6896793, και όχι με τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Νέο Ηράκλειο.

Σας παρακαλούμε, όπως διαβάσετε προσεκτικά τους τρόπους αγοράς εισιτηρίων.

Τρόποι αγοράς

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press, τηλ. 210-6896793) από τις 10:30 έως τις 18:30, καθημερινά.

- Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα