Παπαθεοδώρου: «Αυτά συμβαίνουν σε μια ομάδα»

Παπαθεοδώρου: «Αυτά συμβαίνουν σε μια ομάδα»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Αυτά συμβαίνουν σε μια ομάδα»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο μεγάλο ρόστερ του ΠΑΟΚ και την παροχή πολλών λύσεων ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο μεταξύ Μορέιρα-Χρυσικόπουλου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου σημείωσε σχετικά με το περιστατικό ότι… «σε μια ομάδα που απασχολούν άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα η διαχείριση του ρόστερ, αυτά συμβαίνουν. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Όπως είπε και ο Φιλ Γκος, τα αποδυτήρια είναι ιερός χώρος για τους παίκτες και τους προπονητές. Σαφώς και θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες οι αντιδράσεις. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και αναλόγως θα πράξουμε».

Αναφορικά με το παιχνίδι, εκτίμησε ότι ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά εισέπραξε τα οφέλη ενός μεγάλου ρόστερ. «Θέλουμε να παίζουμε μπάσκετ σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο και ταυτόχρονα διατηρώντας επίσης πολύ ψηλά τόσο τη διάθεση όσο και την ενέργειά μας. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα είχαμε διάθεση, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τα παιχνίδια τελειώνουν νωρίς. Η ομάδα έχει ένα μεγάλο ρόστερ, αυτό είναι το μεγάλο όπλο που μας έδωσε η διοίκηση».

Σχετικά με το σερί των τριών νικών κι αν ο ΠΑΟΚ αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης, απάντησε: «Έξι ομάδες διεκδικούν τις πρώτες θέσεις καθώς και η Ναντέρ κέρδισε τη Βενέτσια. Θεωρώ ότι ο όμιλος παραμένει πολύ δύσκολος κι εμείς θα χρειαστούμε περισσότερες νίκες σε σχέση με πέρυσι».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα