Το απαιτητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Το απαιτητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Το απαιτητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (14/11, 19:30) με τη Φριμπούρ

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της ομάδας: «Το πρόγραμμα που προηγήθηκε ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, όπως άλλωστε είναι και αυτό που ακολουθεί μέχρι και την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Για αυτό και ήταν απαραίτητο για όλους το ρεπό της Κυριακής. Από σήμερα ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο και σε ρυθμούς Basketball Champions League, ενόψει και του επόμενου αγώνα της ομάδας, αυτή την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, οπότε και υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, την Fribourg Olympic, την πρώτη ομάδα από την Ελβετία που θα συναντήσει στην ευρωπαϊκή του ιστορία.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε από σήμερα το πρωί με ασκήσεις στο γυμναστήριο και θα συνεχιστεί με την απογευματινή προπόνηση τακτικής, αλλά και την πρώτη ανάλυση του τεχνικού επιτελείου για την Fribourg. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (13/11) με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο (16:00) και την προπόνηση τακτικής της ομάδας. Η καθιερωμένη Media Day της ομάδας του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 16:45.

Η αποστολή της Fribourg αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (16:25), ενώ η προπόνηση της ελβετικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 19:00».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα