Μενουδάκος: «Άμυνας και έλεγχος του ρυθμού»

Gazzetta team
Μενουδάκος: «Άμυνας και έλεγχος του ρυθμού»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήδη βρίσκεται στο Ισραήλ για τον αυριανό (23/10, 19:45) αγώνα με τη Χαποέλ Χολόν και ο Δημήτρης Μενουδάκος ανέλυσε την προσεχή αντίπαλο του Δικεφάλου.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στο τεχνικό επιτελείο στάθηκε αρχικά στη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών σημειώνοντας στο www.paokbc.gr ότι… «η νίκη επί του Προμηθέα μπορεί να γίνει ένα εφαλτήριο για μας. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που παίξαμε σχεδόν πλήρεις και έτσι είμαστε και στο Ισραήλ. Ήταν ξεκάθαρος ο τρόπος και ο λόγος για τον οποίο κερδίσαμε το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και το ίδιο ακριβώς θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στο παιχνίδι με την Χάποελ Χολόν».

Σκιαγραφώντας το προφίλ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Μενουδάκος τόνισε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία βασίζεται στον Wyatt, που είναι ουσιαστικά ο κεντρικός εγκέφαλος της Χάποελ. Είναι ο ρυθμιστής των επιθέσεών τους, εξαρτώνται πολύ από τον τρόπο που αγωνίζεται ο Wyatt, είναι αθλητική ομάδα, στηρίζεται πολύ στο τρίποντο και σίγουρα στηρίζεται και στην καυτή της έδρα».

Τι πρέπει να κάνει για να αντιμετωπίσει όλα αυτά ο ΠΑΟΚ, ώστε να επιστρέψει νικητής στη Θεσσαλονίκη; «Θέλουμε να αμυνθούμε σωστά στο Wyatt που είναι ο εγκέφαλος της Χάποελ. Θα προσπαθήσουμε να του ασκήσουμε μεγάλη πίεση και σίγουρα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σκληροί πνευματικά, για να έχουμε και τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα μέσα στο παρκέ αλλά και συνολικά μέσα σε μία δύσκολη έδρα και με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοί τους».

Ο Δημήτρης Μενουδάκος αναφέρθηκε και στις δύο συνεχόμενες παρατάσεις που έπαιξε η Χάποελ Χολόν, στα τελευταία της παιχνίδια σε Basketball Champions League και πρωτάθλημα Ισραήλ: «Πιθανό να παίξει κι αυτό ρόλο στην κόπωσή τους, αλλά αυτό θα συνδυαστεί και με την πίεση που θέλουμε εμείς να ασκήσουμε. Αν αυτή η πίεση φέρει κακές αποφάσεις στους περιφερειακούς τους, τότε θα έχουμε ένα πλεονέκτημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα