Ώρα... Final 4!

Αντωνία Σπανού
Ώρα... Final 4!

bet365

H AEK φιλοξενείται από την Στρασμπούρ (21:30, NS1) σε ένα ματς όπου μοναδικός στόχος είναι να κρατήσει την διαφορά των 9 πόντων και να πάρει μια μεγαλειώδη πρόκριση στο Final 4.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ημέρα δόξας και υπερηφάνειας για την ΑΕΚ η σημερινή που θέλει να γράψει ακόμα μια σελίδα χρυσής ιστορίας. Πριν από 50 χρόνια έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης και σήμερα θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα συνδυάσει τις επιτυχίες και θα ενώσει το τότε με το τώρα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα πριν την πρόκριση της στο Final 4 του Champions League και χρειάζεται είτε νίκη, είτε ήττα με λιγότερους από 9 πόντους κόντρα στην Στρασμπούρ για να πανηγυρίσει ακόμα μια μοναδική επιτυχία.

Άπαντες στην «Βασίλισσα» αφήνουν στην άκρη το πρώτο παιχνίδι και είναι πανέτοιμοι να δώσουν την μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το αποτέλεσμα. Όλοι είναι πανέτοιμοι, βρίσκονται μια ανάσα από μια ιστορική για την ομάδα στιγμή και θα μπουν στο παρκέ με στόχο την μεγάλη πρόκριση.

Το γήπεδο της Στρασμπούρ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, αφού έχει γίνει ήδη sold out και η ατμόσφαιρα θα είναι όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ η ΑΕΚ θα έχει στο πλευρό της και 300 φιλάθλους της, που θα βρεθούν εκεί για να την στηρίξουν.

Από την πλευρά τους οι Γάλλοι δηλώνουν πως έχουν πίστη για την ανατροπή και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν. Η στιγμή είναι ιστορική για τους «κιτρινόμαυρους» και θέλουν να την ζήσουν στο έπακρο.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα