Σάκοτα: «Το +9 είναι απλά ένας αριθμός»!

Σάκοτα: «Το +9 είναι απλά ένας αριθμός»!

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Στρασμπούρ (78-69), τη ρεβάνς στην Γαλλία, αλλά και την εμφάνιση του Μάνι Χάρις.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε. Ήταν το πρώτο 40λεπτο, υπάρχει και δεύτερο. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε, αλλά όχι και για να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά. Αρχίσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο δίνοντας περισσότερη έμφαση στην επίθεση αντί στην άμυνα. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις από το -13. Τα 16 επιθετικά ριμπάουντ της Στρασμπούρ είναι πολλά, θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι και να μην έχουμε προβλήματα ενόψει και της ρεβάνς. Κανείς δεν παίζει μπάσκετ για να κερδίσει με διαφορά. Αρκεί η νίκη. Κάθε διαφορά είναι αρκετή, το +9 είναι απλώς ένας αριθμός. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στη ρεβάνς. Δεν μπορεί να επαναπαυτείς σε καμιά διαφορά. Είδαμε τι έγινε και απέναντι στη Νίμπουρκ».

Για τη μέτρια εμφάνιση του Μάνι Χάρις, σχολίασε: «Ο Μάνι είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σε πολλά σημαντικά ματς, ήταν ο MVP στον τελικό. Είναι στόχος κάθε άμυνας. Η Στρασμπούρ παίζει καλή περιφερειακή άμυνα και δεν μπορούσε να βρει ελεύθερο σουτ. Μπορεί να συμβεί αυτό. Προερχόταν και από μια ίωση που τον επηρέασε. Πιστεύω πως όταν γίνει καλά θα είναι έτοιμος να βοηθήσει όπως ξέρει».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα