Σάκοτα: «Ψάχνουμε, αλλά δεν βρίσκουμε σουτέρ»

ΑΕΚ - ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ 87-88

Σάκοτα: «Ψάχνουμε, αλλά δεν βρίσκουμε σουτέρ»

Σάκοτα: «Ψάχνουμε, αλλά δεν βρίσκουμε σουτέρ»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το λάθος του Μπάρλοου στο τέλος του ματς με την Στρασμπούρ, αλλά και την ενίσχυση της ΑΕΚ, όσον αφορά το θέμα του σουτέρ.

Ο Σερβοέλληνας ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έκανε ο Μπάρλοου και δεν σούταρε. Απλώς έπρεπε να σουτάρει. Δεν λέω ότι θα ευστοχούσε, αλλά τουλάχιστον θα γινόταν σουτ και θα είχαμε μία ευκαιρία».

Σχετικά με το παιχνίδι, είπε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα στο τέλος των επιθέσεων της Στρασμπούρ. Σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά. Έχουμε προβλήματα κόντρα σε ομάδες που παίζουν με τρία γκαρντ».

Όσον αφορά τα σενάρια πρόκρισης τόνισε: «Όταν ήρθα ήμασταν χαμένοι και έπρεπε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Δε μου αρέσει να μιλάω για σενάρια. Δεν ξέρω τι θα γίνει πλέον, θέλω να έχω την κατάσταση στα χέρια μου. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς».

Για το θέμα της ενίσχυσης, ώστε να βρει γκαρντ με καλό σουτ, υποστήριξε: «Είμαστε η ομάδα που είμαστε. Όλοι παραπονούνται για το ότι δεν έχουμε σουτέρ. Ψάχνουμε στην αγορά για σουτέρ αλλά δεν βρίσκουμε».

Best of internet