Τα... ρέστα της η ΑΕΚ!

Αντωνία Σπανού
Τα... ρέστα της η ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Στρασμπούρ (19:30, NS1) και άπαντες στο κιτρινόμαυρο... στρατόπεδο γνωρίζουν ότι το ματς αυτό θα κρίνει πολλά για την συνέχεια στην διοργάνωση.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ακόμα ένας ευρωπαϊκός τελικός είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Σάκοτα υποδέχεται την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ και η νίκη για ακόμα μια αγωνιστική φαντάζει επιτακτική.

Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς στον όμιλο και ψάχνουν πολύτιμες νίκες στον αγώνα που κάνουν για την πρώτη 4άδα.

ΑΕΚ και Στρασμπούρ γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και δηλώνουν έτοιμοι για ακόμα έναν... τελικό.

Ο προπονητής της «Ένωσης» στάθηκε στην γραμμή των γκαρντ της Γαλλικής ομάδας, που και με την προσθήκη του Ντι Μποστ αποτελούν το νούμερο ένα κίνδυνο για την άμυνα του, σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού των Γάλλων που δεν ταιριάζει στην ομάδα του, ενώ τόνισε και τα πολλά σημαντικά παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΚ τον τελευταίο 1.5 μήνα.

O Παναγιώτης Βασιλόπουλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί το αν θα παίξει ο Βινς Χάρτερ.

Η διοίκηση της ομάδας έκανε κάλεσμα στον κόσμο, τα εισιτήρια που κυκλοφορούν είναι από 5 ευρώ και ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια για ακόμα μια ευρωπαϊκή νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα