Φλιώνης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Φλιώνης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Φλιώνης: «Κάναμε πολλά λάθη»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης στάθηκε στον αριθμό των λαθών που έκανε ο Άρης αλλά και στο γεγονός ότι η ελληνική ομάδα επέστρεψε την Τέλεκομ Μπον να επιβληθεί στο γήπεδο.

«Δεχθήκαμε 29 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Κάναμε τη προσπάθειά μας, αλλά δεν ήταν αρκετή. Αφήσαμε τους αντιπάλους να επιβληθούν στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε 50 πόντους γιατί τους επιτρέψαμε να κυκλοφορήσουν την μπάλα, να βρουν ελεύθερα σουτ ενώ εμείς κάναμε και πολλά λάθη. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα…», είπε και ρωτήθηκε για το αν η ομάδα θα επικεντρωθεί στο Πρωτάθλημα, αν και ο Άρης διατηρεί ελπίδες πρόκρισης. «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δε θα πούμε ότι δεν θα παίξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Χτυπάμε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε».

Σχετικά με την παρουσία των φίλων του Άρη, σημείωσε ότι «ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα παντού, πραγματικά τον ευχαριστούμε γιατί μας βοηθάει κι εμείς θα πρέπει να προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα