Γιαννάκης: «Δεν είναι αυτή η διαφορά των ομάδων»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γιαννάκης: «Δεν είναι αυτή η διαφορά των ομάδων»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που χαρακτήρισε την ομάδα του στη Γαλλία τονίζοντας ότι η τελική διαφορά των 28 πόντων.

«Προσπαθήσαμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε σε κανένα σημείο. Έφταιξε η έλλειψη συγκέντρωσης, το ότι δεχθήκαμε πολύ εύκολα καλάθια. Η Ναντέρ βρήκε σκορ, είχε υψηλά ποσοστά ευστοχίας και από τη στιγμή που άρχιζε να βάζει σουτ έξω από τα 6.75 με αποτέλεσμα εμείς να χάσουμε τη συγκέντρωση μας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η Ναντέρ έπαιξε πολύ καλά. Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο παιχνίδι, τις απουσίες μας αλλά και την κούραση που προέκυψε από το γεγονός ότι πριν από δύο μέρες παίζαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος ότι δεν είναι αυτή η πραγματική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων».

Σχετικά με τη βασική αιτία της συντριβής, σημείωσε: «Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που αν χάσεις το μυαλό σου και κάνεις εύκολα λάθη, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε και γυρίζοντας στη Θεσσαλονίκη να δούμε το μέλλον μας».

Μπελ: «Βάλαμε τον εαυτό μας σε μεγάλη τρύπα»

Απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του ήταν και ο Γκάρι Μπελ. «Βγήκαμε αρκετά μουδιασμένα και νωχελικά, βάλαμε τον εαυτό μας σε μια μεγάλη τρύπα στο ξεκίνημα του αγώνα. Δυστυχώς είναι κάτι που έχουμε κάνει κι άλλες φορές φέτος και δεν πρέπει και γνωρίζαμε ότι ειδικά με αυτή την ομάδα δεν θα έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε, τους αφήσαμε να σουτάρουν τρίποντα, έβαλαν πολλά σουτ, είχαν αρκετά ανοικτά σουτ και αυτό εν τέλει πληρώσαμε σήμερα», είπε.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα