Παπαθεοδώρου: «Είμαστε σε ανοδική πορεία»

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε σε ανοδική πορεία»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παπαθεοδώρου: «Είμαστε σε ανοδική πορεία»

bet365

Μαθηματικά, ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL κι αυτές θα κυνηγήσει αύριο(9/1) απέναντι στην Ορλαντίνα στο PAOK SPORTS ARENA. Αυτό το μήνυμα έστειλε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη Media Day του Δικεφάλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρχικά ρωτήθηκε για τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού υπενθυμίζοντας σε όλους ότι… «την χαρήκαμε, αλλά πέρασε», για να συμπληρώσει: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Ορλαντίνα, να ανακτήσουμε τις δυνάμεις γιατί δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μέσα σε διάστημα 48 ωρών. Αυτή τη στιγμή το μομέντουμ είναι μαζί μας αλλά πρέπει να διαχειριστούμε την ενέργειά μας. Είδατε ότι ο Ολυμπιακός είχε παίξει την Παρασκευή και παρουσιάστηκε διαφορετικός στον μεταξύ μας αγώνα. Καταλαβαίνετε λοιπόν τη δυσκολία που υπάρχει και για μας».

Ερωτηθείς για την Ορλαντίνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ την χαρακτήρισε ιδιόρρυθμη και συμπλήρωσε: «Έχει προχωρήσει σε αλλαγές καθώς απέκτησε τον Μέινορ αντί του Έντουαρντς. Ο Μέινορ είναι έμπειρος και ποιοτικός παίκτης ο οποίος δίνει κατεύθυνση. Η Ορλαντίνα είναι μια ομάδα που έχει πετύχει μεγάλες νίκες αλλά έχει κάνει και μεγάλες ήττες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ισορροπία στην απόδοσή της και ότι διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες πρόκρισης, είπε. «Ξέρουμε την κατάσταση στον όμιλο, πρέπει να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας. Κάθε αγώνας έχει τεράστια σημασία για μας». Σε ότι αφορά τη βελτίωση που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ έπειτα από τις αλλαγές που έγιναν στο αγωνιστικό κομμάτι, απάντησε ότι «η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έχει το γεγονός ότι στους τελευταίους δύο μήνες προπονούμαστε όλοι. Μη ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε πριν από 3-4 μήνες, έχει νέα παιδιά, τα οποία χτίζουν χαρακτήρα. Είμαστε σε καλό δρόμο και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα