Ζάρας: «Είμαστε σε καλό μομέντουμ»

Ζάρας: «Είμαστε σε καλό μομέντουμ»

Gazzetta team
Ζάρας: «Είμαστε σε καλό μομέντουμ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήδη βρίσκεται στην Γκαζιαντέπ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης(20/12, 19:00) με την ομώνυμη ομάδα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και τον Θόδωρο Ζάρα να στέκεται στην καλή αγωνιστική κατάσταση της ελληνικής ομάδας.

Για τον ΠΑΟΚ, ο αγώνας με την Γκαζιαντέπ έχει κομβική σημασία καθώς με νίκη διατηρείται στο κυνήγι της πρόκρισης, σε διαφορετική περίπτωση η συνέχεια θα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες. Σε αυτό το στοιχείο στάθηκε και ο Θόδωρος Ζάρας στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα. «Έχουμε καλή ψυχολογία, αυτό είναι σίγουρο. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι στα καλύτερά της, ωστόσο αυτό δεν λέει τίποτα. Ούτε πρέπει να το σκεφτόμαστε. Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα αυτού. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, γιατί έτσι θα μείνουμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και με αυξημένες πιθανότητες πιστεύω. Και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι ένας βασικός στόχος για μας».

Η Γκαζιαντέπ έχει αλλάξει σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, δείχνει να περνά βαθιά αγωνιστική κρίση και ο Θόδωρος Ζάρας έκρινε ότι αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. «Τα τελευταία 7-8 παιχνίδια η Gaziantep περνά μία κρίση, δεν είναι σε καλή κατάσταση, έκανε σημαντικές αλλαγές και με τον προπονητή, αλλά και στο ρόστερ της, αλλά περιμένουμε ότι θα αντιδράσουν κάποια στιγμή. Μπάσκετ παίζουν, έχουν εγωισμό και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε ένα εύκολο ματς. Αντιθέτως νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ, με ένα σημαντικό σερί νικών. Νομίζω ότι έχουμε βρει τα πατήματα μας σαν ομάδα, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, σε αυτές πρέπει να πατήσουμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Σχετικά με την κρίση που είχε περάσει και ο ΠΑΟΚ, απάντησε: «Όλες οι ομάδες περνούν μία κρίση και εμείς την περάσαμε στην αρχή της σεζόν. Το βασικό είναι πως αντιδράς για να βγεις από την κρίση. Εμείς νομίζω ότι αντιδράσαμε πολύ καλά, έχουμε βρει ρυθμό, ξέρουμε τι ζητά ο καθένας από τον άλλο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και ελπίζω αυτή η καλή εικόνα που έχουμε να συνεχιστεί και στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα