Χρυσικόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Χρυσικόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Gazzetta team
Χρυσικόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

bet365

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βέντσπιλς, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

O ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 2-5 μετά τη νίκη επί της Βέντσπιλς και ο Λίνος Χρυσικόπουλος ανέφερε πως η ομάδα θα πρέπει να παλέψει για τις πιθανότητες που έχει για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

«Στην πρώτη περίοδο χάσαμε πολλά ριμπάουντ μετά από καλές άμυνες. Δεχθήκαμε εύκολους πόντους... Αυτό διορθώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη» ανέφερε στην αρχή.

Για τη σημασία της νίκης στην προσπάθεια για πρόκριση «Ήταν πολύ σημαντική. Υπάρχουν ακόμη επτά παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε».

Για το αν η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία: «Θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι και μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για την πολυφωνία στο σκοράρισμα: «Δεν αμφισβήτησε ποτέ κανείς πως η ομάδα έχει ταλέντο. Είναι και θέμα του προπονητή για το πως θα εκμεταλλεύεται τους παίκτες. Πάντως ως τώρα φαίνεται πως το κάνουμε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα