«Αετοί» έτοιμοι για Ευρώπη!

Αντωνία Σπανού
«Αετοί» έτοιμοι για Ευρώπη!

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Νεπτούνας (19:00, ΕΡΤ3) και η ΑΕΚ υποδέχεται την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (21:30, NS3) με τις δύο ομάδες να επιζητούν την νίκη που θα τους δώσει... ανάσα στον όμιλο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Εξαιρετικά δύσκολο έργο θα έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Νεπτούνας, μετά από όσα πέρασε για να φτάσει τελικά στην Λιθουανία.

Δεν έφτανε στους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου το υψηλό επίπεδο που έχει η Νεπτούνας, ήρθε να προστεθεί και ένα εξαιρετικά δύσκολο ταξίδι από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον τελικό του προορισμό.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη σχεδόν 15 ώρες ταλαιπωρία, έχασε μεγάλο μέρος των αποσκευών της η ομάδα, ενώ μεγάλο μέρος του ταξιδιού τελικά έγινε οδικώς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από όλα αυτά, η προπόνηση ακυρώθηκε και παίκτες και επιτελείο προσπάθησαν να ξεκουραστούν απ΄ όλα αυτά.

Σήμερα το πρωί οι παίκτες της ομάδας θα κάνουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και θα προετοιμαστούν όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα για το δύσκολο ματς κόντρα στους Λιθουανούς.

Μετά την μεγάλη νίκη επί του Άρη στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ψυχολογία, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής του και θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» την Νεπτούνας που στην έδρα της είναι εξαιρετικά δυνατή.

Η ΑΕΚ, που είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα που παίζει σήμερα στο Champions League, υποδέχεται την Ολύμπια Λιουμπιάνας στο ΟΑΚΑ και θέλει να συνδυάσει την καλή εμφάνιση με μια νίκη μπροστά στον κόσμο της.

Τα περιθώρια για την «Βασίλισσα» έχουν στενέψει στον όμιλο και πλέον η νίκη φαντάζει επιτακτική για την συνέχεια.

Ο Μάνι Χάρις ρωτήθηκε για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα και στάθηκε στα «νεκρά διαστήματα» της ΑΕΚ ειδικά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για... ξύλο.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα