Τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια με Μπάνβιτ

Κάτια Πετροπούλου
Τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια με Μπάνβιτ

bet365

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Μπάνβιτ (24/10, 19:30), για την 3η αγωνιστική του Champions League και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε για τα εισιτήρια.

Μετά την νίκη κόντρα στην Βενέτσια, που είναι φαβορί του ομίλου της, η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα ένα, την Μπάνβιτ (24/10, 19:30).

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Η «Βασίλισσα» υποδέχεται την τούρκικη ομάδα για την 3η αγωνιστική του Champions League και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ συνεχίζονται.

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τρίτη (24/10, 19:30) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ την τουρκική Μπάνβιτ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του BCL, σε μία από τις πιο δύσκολες αναμετρήσεις της περιόδου και θέλει τον κόσμο στο πλευρό της.

Η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 5 ευρώ, πραγματοποιείται ΚΑΙ σήμερα διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕK B.C. (aekbc.gr) και αύριο (Δευτέρα 23/10) από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ από τις 10:00 έως τις 18:00. Ανήμερα του αγώνα από τα εκδοτήρια, τρεις ώρες πριν από την έναρξη.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ θα απαιτηθεί η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του BasketballChampionsLeague».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα