Μανωλόπουλος: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»

Μανωλόπουλος: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»

bet365

Στην πίστη για τη νίκη απέδωσε το μεγάλο διπλό επί της Βενέτσια ο τεχνικός της ΑΕΚ Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την συμπαράσταση από τον κόσμο.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας Βενέτσια και μάλιστα μέσα στην Βενετία, με τον τεχνικό της Ένωση Σωτήρη Μανωλόπουλο να αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ που ήρθε και μας βοήθησε, Μας έδωσαν αυτοπεποίθηση και δεν σταμάτησαν να μας ενθαρρύνουν. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι με τρομερή ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε σπουδαία ομάδα που ξέρει πώς να κερδίζει. Έχει χαρακτήρα. Αυτό έκανε τη νίκη μας ακόμα πιο σπουδαία. Όσο για το παιχνίδι, είχαμε μεγάλο πρόβλημα με το ριμπάουντ στο ξεκίνημα.

Ελέγξαμε την άμυνα και στην επίθεση ήμασταν καλοί σε κάποιες στιγμές. Βάλαμε μεγάλα σουτ, αλλά το πιο σημαντικό για την ομάδα μου ήταν πως δεν τα παρατήσαμε ποτέ, ακόμα και στην παράταση. Ήταν δύσκολο, λόγω των συναισθημάτων, όμως ήμουν σίγουρος ότι όταν τα παιδιά θα έβγαιναν στο παρκέ θα έδιναν τα πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα