ΑΕΚ - Προμηθέας: Με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους «8» οι Πατρινοί

ΑΕΚ Προμηθέας BCL

bet365

ΑΕΚ και Προμηθέας Πάτρας «μάχονται» στο κλειστό των Λιοσίων για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των «16» του BCL, με τους Πατρινούς να θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση στην οκτάδα.

Το Basketball Champions League είδε μία ελληνική ομάδα να προκρίνεται στους «8« της διοργάνωσης το βράδυ της Τρίτης. Το Περιστέρι bwin ολοκλήρωσε τη σπουδαία πρόκριση μετά τη νίκη επί της Τενερίφης και τον συνδυασμό αποτελεσμάτων, με τη σκηνή πλέον να ανήκει στον Προμηθέα και την ΑΕΚ Betsson.

Οι Πατρινοί αριβάρουν στα Άνω Λιόσια για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το βράδυ της Τετάρτης (20/3 - 19:30, Live στο Gazzetta) με στόχο τη νίκη και την πρόκριση. Ο Προμηθέας προκρίνεται αν επικρατήσει της ΑΕΚ και έτσι μπορεί να πάρει και αυτός θέση στην οκτάδα και να περιμένει την Πέμπτη να μάθει τον αντίπαλό του.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με τη Χάποελ Χολόν και προκρίνεται ακόμα και με ήττα, αν η Μούρθια κερδίσει τους Ισραηλινούς. Τα δύο παιχνίδια διεξάγονται στις 19:30 και περιμένουμε να μάθουμε αν θα έχουμε διπλή εκπροσώπηση στα προημιτελικά, με Περιστέρι και Προμηθέα όμως να μην μπορούν να κληρωθούν μαζί.

Η κατάταξη στον όμιλο Προμηθέα και ΑΕΚ

  1. Μούρθια 4-1
  2. Προμηθέας Πάτρας 3-2
  3. Χάποελ Χολόν 3-2
  4. ΑΕΚ 0-5

Η τελευταία αγωνιστική

  • Χολόν - Μούρθια (19:30)
  • ΑΕΚ - Προμηθέας (19:30)
@Photo credits: eurokinissi
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα