Κουταλιανός: «Δεν πρέπει να κλαίμε»

Gazzetta team
Κουταλιανός: «Δεν πρέπει να κλαίμε»

bet365

Ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας αναφέρθηκε στην ήττα από τον Προμηθέα.

Ο προπονητής του Ιωνικού., Μιχάλης Κουταλιανός ανέφερε πως, «Για εμάς ήταν μια γεμάτη εμφάνιση. Δυστυχώς, δεν συνοδεύτηκε με τη νίκη που τόσο επιθυμούσαμε όλοι. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, διάθεση να παλέψει. Έδειξε αυτό που σχεδιάσαμε κατά μεγάλο ποσοστό. Θέλαμε να πάμε σε κοντρόλ τέμπο, να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Η προσωπικότητα των παικτών ήταν αυτή που κυριάρχησε, τα μεγάλα σουτ και κάποια ριμπάουντ των αντιπάλων.

Οι λεπτομέρειες, όπως λέμε, έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε ένα ματς που ήταν κλειστό. Δεν πρέπει να κλαίμε. Συνεχίζουμε, μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος κι έχουμε συνέχεια και πολύ δρόμο. Να συγχαρώ όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες μας, ακόμη κι αυτούς που δεν έπαιζαν. Όλοι μαζί παίζουμε, είμαστε μια οικογένεια. Να συγχαρώ επίσης και τον Προμηθέα για τη νίκη του. Καλή συνέχεια εύχομαι».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σίμπσον στο τέλος, «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Όταν είδα ότι η 5άδα που ήταν στο παρκέ, ανταποκρίθηκε, της έδωσα το δικαίωμα να τελειώσει και το ματς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα