Προμηθέας: Εφτά φορές σε 11 ματς είχε μονοψήφιο αριθμό λαθών

Προμηθέας: Εφτά φορές σε 11 ματς είχε μονοψήφιο αριθμό λαθών

Gazzetta team
Προμηθέας: Εφτά φορές σε 11 ματς είχε μονοψήφιο αριθμό λαθών

bet365

Η ομάδα της Πάτρας αρνείται να κάνει λάθη στα παιχνίδια thw Basket League.

Η επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος ανέφερε, «Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά του από τον Ηρακλή που είχε μόνο τρία λιγότερα, ωστόσο ο Προμηθέας έμεινε χθες για μία ακόμη φορά σε μονοψήφιο αριθμό λαθών έχοντας εννιά. Ήταν η 7η φορά στις 11 αγωνιστικές που έμεινε κάτω από τα 10 αφού έφτασε σε διψήφιο αριθμό μόνο στα ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (16), το Ρέθυμνο Cretan Kings (14), τον Πανιώνιο Su Casa (13) και την ΑΕΚ (17).

Ο Προμηθέας έφτασε ήδη από την 11η αγωνιστική την περσινή επίδοση του σε αγώνες με μονοψήφιο αριθμό λαθών, αφού πέρσι έμεινε κάτω από τα 10 λάθη στα επτά από τα 36 παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει τον δεύτερο μικρότερο μέσο όρο λαθών στη φετινή ΕΚΟ Basket League κάνοντας 10,73 ανά αγώνα και έχοντας συνολικά δύο περισσότερα λάθη από την ΑΕΚ που είναι η κορυφαία ομάδα της λίστας.

Χθες πάντως κόντρα στον Ηρακλή, απόντος και του κορυφαίου πασέρ του τον Λάνγκστον Χολ, ο Προμηθέας σημείωσε αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων 39 αγώνων του στην ΕΚΟ Basket League μένοντας στις 11 ασίστ. Η προηγούμενη χειρότερη επίδοση του δημιουργικά, ήταν οι 10 ασίστ που είχε στο ματς του πρώτου γύρου του περσινού Πρωταθλήματος (8 Δεκεμβρίου 2018) κόντρα στον Ήφαιστο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα