Χαραλαμπίδης: «Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας»

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο Πρωτάθλημα στον αυριανό αγώνα (14/12, 17:45) στο Λαύριο και ο Κώστας Χαραλαμπίδης στάθηκε στον δύσκολο δρόμο της ομάδας του.

Το θετικό για τον 43χρονο τεχνικό είναι ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ζέιν Νόουλς ο οποίος λόγω τραυματισμού ουσιαστικά έχασε το στάδιο της προετοιμασίας. Αυτή απαρτίζεται από τους JeQuan Lewis, Adam Smith, Σταύρος Σχίζας, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Aaron Best, Antwaine Wiggins, Amanze Egekeze, Ζήσης Σαρικόπουλος και Zane Knowles».

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε τόσο στην αυτοπεποίθηση που χρειάζεται η ομάδα του, όσο και στα τελευταία αποτελέσματα του Λαυρίου: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας στην προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Το Λαύριο είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα και αυτό που κοιτάμε εμείς είναι το πώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα, κάνοντας πέντε νίκες και όχι τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχουν στα τελευταία παιχνίδια. Αυτά τα αποτελέσματα πάντως δείχνουν ότι θα είναι σε εγρήγορση και το γεγονός αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε να πάρουμε», είπε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα