Παναθηναϊκός: Ο Δάνης Κατρανίδης υποδύεται τον Παύλο Γιαννακόπουλο! (pics)

Παναθηναϊκός: Ο Δάνης Κατρανίδης υποδύεται τον Παύλο Γιαννακόπουλο! (pics)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Δάνης Κατρανίδης υποδύεται τον Παύλο Γιαννακόπουλο! (pics)

bet365

Ο Δάνης Κατρανίδης υποδύεται τον ιστορικό ηγέτη του «τριφυλλιού», Παύλο Γιαννακόπουλο στην ταινία που γυρίζεται και αφορά την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκό, έχοντας στο πλευρό του τον Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του γιου του, Δημήτρη!

Ο Αργύρης Πανταζάρας πόσταρε τις προηγούμενες ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από το ΟΑΚΑ μαζί με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εξηγώντας:

«Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά. Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη. Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα».

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στα γραφεία του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας που γυρίζεται για το τμήμα μπάσκετ του «τριφυλλιού», κρατώντας ένα από τα έξι ευρωπαϊκά και ποζάροντας στο πλευρό του Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

6 Πρωταθλήματα Ευρώπης 37 Πρωταθλήματα Ελλάδας 19 Κύπελλα Ελλάδας 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο 2 Τριπλ Κράουν Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά η ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Γύρισμα στον όμιλο. Σαν σε όνειρο, μέσα στην αίθουσα με τα τρόπαια σχεδόν ασφυχτικά συναισθήματα μας κατακλύζουν. Υπέροχη σκηνή με τον κ. Δανή Κατρανίδη. Πατέρας κ Γιος. Πίσω από την αληθινή ιστορία Πίσω από το σενάριο στο χαρτί Το βλέμμα των ηθοποιών συναντήθηκε πραγματικά. @paobcgr #panathinaikos #movie #walloffame #champions #basketball #actor #commando

A post shared by Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα