Καββαδάς: «Δυνατός ο Προμηθέας, στήριγμα ο κόσμος μας»

Gazzetta team
Καββαδάς: «Δυνατός ο Προμηθέας, στήριγμα ο κόσμος μας»

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα (14/12, 15:45), για την 11η αγωνιστική της EKO Basket League.

Ο σέντερ του Ηρακλή είπε αρχικά: «Στα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα μας είναι αρκετά φορμαρισμένη και δεμένη, κάτι που θέλουμε να συνεχιστεί. Σε σύγκριση με το φιλικό του Σεπτεμβρίου που αντιμετωπίσαμε τον Προμηθέα, είμαστε σίγουρα πολύ πιο έτοιμοι και γεμάτοι σε όλες τις θέσεις του παρκέ. Θέλουμε, σαφώς, να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας και να πάρουμε και άλλες νίκες. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι βδομάδα με την βδομάδα».

Σχετικά με τον Σαββατιάτικο αγώνα, τόνισε πως: «Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, όπως αυτό του Προμηθέα και θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παρκέ και να παλέψουμε. Θα ήθελα να σταθώ και στον κόσμο μας που είναι πραγματικό στήριγμα για εμάς σε κάθε παιχνίδι και μας χαρίζει τεράστια ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ευελπιστούμε το "Ιβανώφειο" να είναι γεμάτο και το Σάββατο και να τους χαρίσουμε μία καλή εμφάνιση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα