Πανιώνιος: Γενική είσοδος 5€ με Λάρισα

Gazzetta team
Πανιώνιος: Γενική είσοδος 5€ με Λάρισα

bet365

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ανακοίνωσε γενική είσοδο στο ματς με τη Λάρισα (1/12, 15:45), για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησε την Τρίτη (10/12) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Λάρισα”, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League, με την τιμή να καθορίζεται στα 5 ΕΥΡΩ, γενική είσοδος!

Με αυτή την κίνηση η διοίκηση της ΚΑΕ θέλει να φέρει ακόμα πιο κοντά τους κυανέρυθρους φιλάθλους στην ομάδα μας και περιμένει την ανταπόκριση τους σε αυτό το κάλεσμα!

Ο Ιστορικός προέρχεται από δυο σπουδαίες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρη και προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς με στόχο να διευρύνει στο αήττητο σερί του. Παράλληλα, αναμένει από τον κυανέρυθρο κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το κλειστό γήπεδο “Σοφία Μπεφόν”, το Σάββατο 14/12 και ώρα 15:45.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Λάρισα” πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/seatingPlan.html?idProduct=2109384” και παράλληλα:

Καθημερινά και μέχρι την Παρασκευή (13/12), κατά τις ώρες 10:00-18:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Tο Σάββατο (14/12) από τις 13:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα