Σερέλης: «Δεν... αγγίξαμε άνθρωπο»!

Gazzetta team
Σερέλης: «Δεν... αγγίξαμε άνθρωπο»!

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως οι παίκτες του δεν ήταν ξανά πνευματικά έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Αρχικά να πω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την μέχρι τώρα πορεία που έχει στην Ευρώπη και στο Κύπελλο, όπου απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στους ημιτελικούς, αλλά και στο πρωτάθλημα. Πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα ως ομάδα σήμερα, για το τι σημαίνει Basket League. Ο Προμηθέας μετά το 12’-13’ ήταν πολύ καλός κατάφερε από τους έξι πόντους να φτάσει τη διαφορά στους 23.

Είναι ξεκάθαρο πως η διαφορά δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού. Τα νέα παιδιά που μπήκαν να παίξουν, δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, δεν είναι έτοιμοι ακόμη και είναι λογικό. Γι’ αυτό η διαφορά μειώθηκε. Ήταν μια κακή δική μας εμφάνιση, όπως και με τον Ηρακλή απέναντι σε έμπειρους καλούς παίκτες Έλληνες και Αμερικάνους.

Δείξαμε για άλλη μια φορά πως δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά κυρίως, για να παίξουμε το παιχνίδι. Έχουμε 17 φάουλ μόνο σε όλο το παιχνίδι σε 40′. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε αγγίξει άνθρωπο. Οπότε αν παίζεις εκτός έδρας με ομάδες όπως με τον Προμηθέα θα ήταν το αποτέλεσμα αυτό και ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά αν συνέχιζε ο Προμηθέας με τους βασικούς του παίκτες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα