Καμπερίδης: «Αντλούμε δύναμη από την έδρα μας»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Αντλούμε δύναμη από την έδρα μας»

bet365

Το Ρέθυμνο επιστρέφει σε ρυθμούς EKO Basket League, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (16/11, 15:45) τον Προμηθέα.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Πατρινούς, τονίζοντας πως για μία ακόμα φορά το «Μελίνα Μερκούρη» θα αποτελέσει το «όπλο» των Κρητικών και πρόσθεσε τον τρόπο που θα φτάσουν στη νίκη.

«Αναμφίβολα πρόκειται για ένα δύσκολο ματς στην έδρα μας. Ο Προμηθέας προέρχεται από ένα ευρωπαϊκό ματς, όπου γνώρισε την ήττα και τον περιμένουμε να εμφανιστεί με ενέργεια και αποφασιστικότητα για τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από τη μεριά μας βέβαια γνωρίζουμε την ποιότητα του και ότι έχει πολλές λύσεις και μπορεί να προσφέρει σκορ από όλες τις θέσεις, ειδικά στο τρανζίσιον.

Βέβαια, εμείς αποδείξαμε στο ματς με την ΑΕΚ ότι αντλούμε μεγάλη δύναμη από την έδρα μας. Θα μπούμε σαν Ρέθυμνο, δηλαδή δίνοντας το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να είμαστε εύστοχοι και να εκτελέσουμε στο μέγιστο το πλάνο του προπονητή. Αυτά θα μας δώσουν τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα