Σχίζας: «Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια»

Σχίζας: «Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια»

Gazzetta team
Σχίζας: «Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ήφαιστο (2/11, 15:45) και ο Σταύρος Σχίζας στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τους νησιώτες.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά περίεργη με την αλλαγή του προπονητή, αλλά πιστέψτε με το μόνο που υπάρχει τόσο στο δικό μου μυαλό, όσο και σε αυτό των συμπαικτών μου, είναι η νίκη στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Σε κανέναν μας δεν αρέσει η εικόνα που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια και ξέρουμε ότι αυτό αλλάζει μόνο με νίκες. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και είμαστε όλοι μας συνειδητοποιημένοι για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ήφαιστο και γενικά της χρονιάς.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για πράξεις και πιο συγκεκριμένα για νίκες. Σκέφτομαι μόνο το ματς του Σαββάτου, και πώς θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη, έστω και με έναν πόντο κόντρα σε μια καλή ομάδα.

Ξέρω ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα μας δώσει ενέργεια και ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να ξέρουν κι αυτοί ότι θέλουμε να νικήσουμε όσο κι εκείνοι και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα