ΑΕΚ: Εξετάζει τον Μάριο Τσάλμερς (vids)

ΑΕΚ: Εξετάζει τον Μάριο Τσάλμερς (vids)

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Εξετάζει τον Μάριο Τσάλμερς (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ΑΕΚ βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Μάριο Τσάλμερς, για την θέση του πόιντ γκαρντ.

Σε αλλαγές θα προχωρήσουν όπως φαίνεται οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι δεν έχουν αρχίσει ιδανικά την φετινή σεζόν, μετά το 2-5 σε όλες τις διοργανώσεις, και προτεραιότητα έχει η θέση του πόιντ γκαρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Βίρτους Μπολόνια - ήταν συμπαίκτης με τον πρώην παίκτη της «Βασίλισσας», Κέβιν Πάντερ - και κατέκτησε το Basketball Champions League.

Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ έχει αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ (2008-15), όπου και κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ (2012, 2013), και Μέμφις Γκρίζλις (2015-16, 2017-18). Το 2009 ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης All-Rookie Team, ενώ το 2008 πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο NCAA με το Kansas.

Ο Τσάλμερς πήγε στην Μπολόνια τον προηγούμενο Μάρτιο και σε 6 παιχνίδια στο Basketball Champions League είχε 7.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα.

Όσον αφορά την ενίσχυση στη θέση του σέντερ, ακόμα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό, καθώς, όπως ανέφερε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην Media Day, οι τραυματίες Μάρκους Σλότερ και Στέφαν Γιάνκοβιτς επιστρέφουν και θέλει να δει πόσο θα βοηθήσουν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα