Ρεκόρ του Ηρακλή στη Λάρισα!

Gazzetta team
Ρεκόρ του Ηρακλή στη Λάρισα!

bet365

Απ' ότι φαίνεται το κλειστό της Λάρισας ταιριάζει... απόλυτα στον Ηρακλή αφού κατάφερε να φτάσει σε ρεκόρ διπόντων για τη φετινή ΕΚΟ Basket League. Στο ίδιο γήπεδο έχει και το... δικό του ρεκόρ στην ίδια στατιστική κατηγορία.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως ανέφερε ο ΕΣΑΚΕ «ο Ηρακλής εκτέλεσε με υψηλά ποσοστά εντός παιδιάς στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λάρισα, όμως ειδικά στα δίποντα εκτέλεσε με... χειρουργική ακρίβεια. Είχε 23/30 και αυτό το 76,66% είναι η κορυφαία επίδοση της φετινής ΕΚΟ Basket League. Η προηγούμενη ήταν το 71,87% (23/32) που είχε ο Ήφαιστος στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο ίδιο γήπεδο, πριν από 13 χρόνια, οι “κυανόλευκοι” σημείωσαν την κορυφαία επίδοση της ιστορίας τους! Ήταν 8 Απριλίου 2006 όταν σε ματς κόντρα στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, τον οποίο νίκησαν με 85-83, είχαν 19/23 δίποντα (82,6%). Μία επίδοση που πέραν του ότι είναι η καλύτερη για τον Ηρακλή, εξακολουθεί να κατατάσσεται στην πρώτη πεντάδα συνολικά στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα...

*Σε ένα παιχνίδι που είχε συνολικά πέντε δεύτερες επιθέσεις, ο Ηρακλής είχε τις λιγότερες. Καταγράφηκαν μόλις δύο επιθετικά ριμπάουντ στη στατιστική του και έτσι ισοφάρισε τη χειρότερη φετινή επίδοση. Δύο είχε και ο Κολοσσός H Hotels στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική.

*Προέκταση αυτών των επιδόσεων και το επιμέρους 2-0 των πόντων από επιθετικά ριμπάουντ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έγινε η τέταρτη του φετινού Πρωταθλήματος που έμεινε χωρίς σκορ από δεύτερες επιθέσεις σε ένα παιχνίδι της. Το ίδιο είχε συμβεί με τον Πανιώνιο Su Casa στην 1η, τον Κολοσσό H Hotels στη 2η και τον Ήφαιστο στην 3η αγωνιστική.

*Ο Ηρακλής έφτασε τις 191 νίκες κανονικής περιόδου στην ΕΚΟ Basket League και ξεπέρασε το Μαρούσι. Παραμένει ωστόσο 9ος, πίσω από την αθηναϊκή ομάδα στο σύνολο των νικών του επαγγελματικού Πρωταθλήματος με 217 έναντι 233.

Σε ατομικό επίπεδο...

*Ο Τέντι Οκερέαφορ βοήθησε την ομάδα του σε πολλούς τομείς (7π, 6ασ.) ακόμη και στα ριμπάουντ. Ο Βρετανός είχε οχτώ ριμπάουντ σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας στην ΕΚΟ Basket League. Στις προηγούμενες 50 εμφανίσεις στην κατηγορία, η μεγαλύτερη επίδοση του ήταν τα έξι ριμπάουντ, τρεις φορές με την Κύμη στη σεζόν 2017-18 και μία πέρσι με τον Χολαργό.

*Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ξεπέρασε τα 250 εύστοχα τρίποντα καριέρας στην ΕΚΟ Basket League. Είχε 3/5 χθες και μετράει πλέον 251/709 (35,4%).

*Τα 200 εύστοχα δίποντα καριέρας έφτασε ο Κώστας Κακαρούδης που είχε 3/5 στο χθεσινό παιχνίδι. Μετράει συνολικά 200/452 (44,24%).

*Ο Ντάριους Γκάρετ ήταν στατιστικά τουλάχιστον, ο κορυφαίος του Ηρακλή. Ο Αμερικανός παράλληλα ξεπέρασε τους 400 πόντους και τα 200 αμυντικά ριμπάουντ σε 59 παιχνίδια στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Ο Νταρνέλ Χάρις ήταν από τους κορυφαίους των Θεσσαλών στο χθεσινό παιχνίδι. Πέραν των 15 πόντων με 6/10 σουτ, είχε τέσσερις ασίστ στην κορυφαία επίδοση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός δεν είχε ξεπεράσει τις δύο σε καμία από τις προηγούμενες 24 εμφανίσεις του στην κατηγορία.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα