Μανωλόπουλος: «Φορτωθήκαμε με φάουλ αλλά είχαμε βάθος»!

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Φορτωθήκαμε με φάουλ αλλά είχαμε βάθος»!

bet365

Ο Ήφαιστος άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην Basket League 2019/20 και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο της Λήμνου για την παρουσία του στο «Νίκος Σαμαράς» και τη στήριξη του στον αγώνα με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το 66-50 επί των Κρητικών:

«Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον κόσμο της Λήμνου για την παρουσία και την στήριξή του. Ήταν καταπληκτικός! Είναι τεράστια βοήθεια για εμάς, εκτός του ότι μας βοηθάει, χαίρομαι που τους βλέπω γιατί η ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα είναι γιορτινή. Χαίρονται όλοι που έρχονται στο γήπεδο, χειροκροτούν και απολαμβάνουν την παρουσία τους εδώ. Είναι σημαντικό αυτό.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, με ιδιαιτερότητες. Κάθε πρεμιέρα είναι περίεργη, ιδιαίτερα για τον γηπεδούχο. Είχα πει στα παιδιά ότι θα κερδίσουμε μόνο μέσα από την άμυνα. Τους κρατήσαμε στους 50 πόντους, κι αυτό γιατί όλα τα παιδιά που μπήκαν μέσα, βοήθησαν. Είχαμε πρόβλημα με φάουλ, οι ψηλοί μας φορτώθηκαν με φάουλ. Είχαμε όμως βάθος, βάλαμε παιδιά που κράτησαν την ένταση στην άμυνα σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Στην επίθεση ήμασταν άστοχοι, αλλά αυτό το περιμέναμε ίσως λόγω πρεμιέρας. Έχουμε πάρα πολύ καλούς σουτέρ, τους πιστεύω και τους έχω εμπιστοσύνη. Σήμερα αυτό που ήταν το πιο σημαντικό ήταν η νίκη μέσα από την άμυνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, για την προσπάθεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την περσινή με τη φετινή ομάδα. Η περσινή ήταν πολύ επιτυχημένη, τη φετινή την πιστεύω πάρα πολύ επίσης. Έχουμε κάνει δυόμισι προπονήσεις μαζί, όλοι. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς. Είμαστε ανέτοιμοι, θέλουμε πολύ δουλειά. Θέλουμε χρόνο, πιστεύω ότι θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα, παίζουν κι οι άλλοι, δεν είμαστε μόνοι μας. Θα είναι ένα αρκετά δυνατό πρωτάθλημα.

Ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε, παρόλα τα προβλήματα ήταν σημαντικός. Όλοι μπήκαν στο γήπεδο με την ίδια ένταση και προσήλωση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα